Cautare

1140 de rezultate pentru "fan recyclyng srl" (3.73 secunde)
Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China. ... Firma Anticariat Online SRL a fost infiintata in 2001 si a fost prima librarie virtuala din tara, la data respectiva.
Continental Leasing IFN SA, Fondul Local de Garantare Craiova, Filiala a Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri din Romania, Gecorom SA, Grosbi Impex SRL, Helco Leasing IFN SA, MAT SA Craiova, Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si a Fondului Locativ RA Craiova, Reistem Grup SRL, Roquette Romania SA Calafat, Serpico SRL, Sud Oil SRL.
Pe lista participantilor se afla firme binecunoscute pe plan local, cum ar fi Mat SA, Ruris Impex SRL, Semtest SA, Pan Group SA, Olas Prod SRL, dar si firme aflate la prima participare, cum ar fi Dinca Valeriu PFA, Beauty Evolution SRL Bucuresti sau Kriya Good Food SRL.
In 2007, terenul si cladirile au fost vandute catre Long Bridge Crai SRL Bucuresti, o firma detinuta de investitori israelieni. Texind SA este patronata de Redexim SRL (60,8%), omul de afaceri Doru Stanescu (32,9%) si alti actionari persoane fizice (6,24%).
Bontempi Michele SRL participa in cadrul acestui eveniment de amploare de la Palatul Parlamentului, cu echipamente pentru protectia muncii in santier: ... Iata echipamentul pentru protectia picioarelor pe care il puteti gasi la standul firmei Bontempi Michele SRL in cadrul acestei expozitii Expo Apa:
Web Connect SRL, partenerul tau in promovarea pe Facebook Web Connect SRL a lansat in aceasta primavara aplicatia Stylish Devil, un stilist online ce ofera consultanta de imagine gratuita tuturor femeilor din Romania, aplicatie ce poate fi gasita pe contul de Facebook al site-ului de fashion StyleAndTheCity.ro.
Una dintre ele este specializata in activitati suport pentru interpretare artistica " spectacole (Agentia de vise SRL), cealalta, in activitati de creatie artistica (Firma lu` Tudor SRL).
"Noua firma condusa de Andor Toth Mihaly, Telemedia Consult SRL, a creat www.platiprinsms.ro, o noua escrocherie de tip Caritas. ... Pe rolul Tribunalului Bucuresti se afla un proces prin care societatea Rom Team Programmins SRL a cerut deschiderea procedurii de insolventa a SC Telemedia Consult SRL.
Fan declarat al florilor si al tablourilor, prefectul Danut Culetu nu este chiar o persoana sensibila la atacurile lansate, in ultima vreme, la adresa acestuia.
SC Fan Courier Express S.R.L. ... (11,61%) si SC DHL International Romania SRL (7,84%). Pe acest segment, CNPR detine o cota mai mica de 1%.
Astfel, in toamna anului 2003, la comanda lui Ciocan, Moldovan l-a arestat pe omul de afaceri Dumitru Pop, patronul SC Cabrio SRL Satu Mare, pentru un trafic de influenta care nu prea sta in picioare, dovada ca Pop a fost pus ulterior in libertate de instanta de judecata.
Acest dosar este o sesizare a SC Bucovina Grand SRL Suceava privind savarsirea de catre Nicolae Marghiol a infractiunii de inselaciune. ... 293006/2006, SC Ferma Mixta SRL Dorobantu il acuza pe Nicolae Marghiol de inselaciune potrivit art.
Valoarea acestora este modica, insa, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, documentele ar fi fost folosite de catre Nicolae Mischie pentru a demonstra conducerii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala ca SMANIC SRL are activitate.
Alexandru Crisan tatal si fiul, in calitate de patroni ai firmei ALEXANDER CO SRL din Brasov, au incheiat in luna iulie a anului 2004 trei contracte cu firma TECH SAFETY din Tirgu Jiu, prin care achizitionau marfa in valoare de peste 6,1 miliarde de lei, obligindu-se sa o achite prin file cec.
Dar, atata timp cat situatia din Orientul Mijlociu nu se va calma, trend-ul de crestere a cotatiilor va continua in mod sigur" - afirma Dan Berendel, trader international si proprietar al S.C.Master Chem Oil SRL, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti romani in domeniul analizei pietelor titeiului.
Desi nu a descoperit nici o ilegalitate in felul in care isi desfasoara activitatea SC Euro Schipping Services SRL, firma infiintata de Mircea Banias si unde Corneliu Mironescu, tatal deputatului, detine actualmente parti sociale, Vasile Francu s-a erijat in lupul moralist, fluturand un dosar stufos cu presupuse probe de ilegalitati...morale.
"A uitat, de asemenea, sa treaca si multele firme ale sale (SC Parky SRL, RMC, SC Jiul Craiova) sau ale familiei sale (Vaber Invest Grup, Piscine Solara SRL, La Birotique&Co SRL)", a mai spus Vasilescu.
Pentru ca la "usa" podului in care s-au desfasurat in cursul zilei de vineri, 31 martie a.c., ostilitatile unei noi sedinte de Consiliu Local Eforie se aflau angajatii Utilserv SRL, consilierii au decis sa nu inceapa cu punctul 1 de pe ordinea de zi, ci cu punctele 10, 11 si 12.
Pana acum, de rezervarea biletelor de avion si de cazarea deputatilor in strainatate se ocupa firma Danco Pro Communication SRL, serviciile acesteia fiind de multe ori criticate de catre parlamentari.
In aceasta luna, uimitor, primaria a reusit sa obtina de la SC CORAL IMPEX SRL Ploiesti un pret de 50.000 de lei/mp la capitolul deratizare. ... Au ramas astfel SC CORAL IMPEX SRL si SC DERATON Timisoara.
google-analytics.com